Přihlásit

Značka HAIER přináší širokou nabídku velkých i malých spotřebičů.

Prémiové domácí spotřebiče Haier jsou na českém trhu k dispozici teprve pár let, ale již nyní se těší velké oblibě a jsou součástí čím dál více domácností. Značka patří do skupiny Haier Group, z globálního pohledu jedničky na světě, a přináší širokou nabídku velkých i malých spotřebičů do kuchyně a koupelny.

Aby byla zákazníkům ještě blíže, otevřela v letošním roce vlastní e-shop, nic vám tak nebrání objednat si přímo od výrobce, a navíc získat mnoho výhod, jako dopravu, instalaci nebo odvoz starého spotřebiče. Navíc právě nyní až do 31. prosince letošního roku nabízí na více než 130 svých produktů cahsback až 5000 Kč dle vybraného modelu. Prohlédněte si nabídku, nakupte a získejte část peněz zpět. Je to snadné!

Jak cashback funguje? 

Prohlédněte si nabídku produktů zařazených do této akce na stránkách Haier.cz, vyberte si svůj produkt a jakmile vám jej Haier doveze domů, registrujte si jej na stránkách Bonushaier.cz. Peníze ve výši platného cashbacku pro daný model vám výrobce zašle pak zpět.

A z čeho můžete vybírat? 

V nabídce značky Haier najdete volně stojící i vestavné spotřebiče – lednice, pračky a sušičky, vinotéky, trouby, mikrovlnky, varné desky, digestoře, myčky, ale také malé kuchyňské spotřebiče. Seznamte se s několika z nich.

Nové pračky X SERIES 11, které vám dávají až 12 hodin na vyndání prádla

Letošní největší novinka – pračky řady X Series 11 – jsou vybavené technologií Ultra Fresh, která udržuje prádlo svěží po dobu až 12 hodin po doprání. Zabraňuje vzniku zápachu, vlhkosti, plísní a šíření bakterií. Do bubnu totiž vhání v pravidelných intervalech čerstvý vzduch a odvádí ten původní pryč. Veškerý vzduch uvnitř pračky tak vymění za 2 minuty. Zároveň buben pravidelně protáčí, což zmírňuje pomačkání prádla. Díky tomu už nemusíte čekat až pračka dopere nebo se obávat, že prádlo v pračce zapomenete. Doplnit je můžete o sušičky stejné řady, nebo kombinované pračky se sušičkou, pokud nemáte dostatek místa na dva spotřebiče.

Chladničky Haier – více místa pro všechny vaše potraviny

V nabídce značky naleznete mnoho variant lednic, od klasických kombinovaných po velké multidoor varianty se 3 nebo 4 dveřmi nebo v kombinaci dveří do chladící části a praktických zásuvek se samostatným otevíráním do mrazáku. Na výběr je více šířek, barevných odstínů a povrchových materiálů. Největší výhodou chladniček Haier je pečlivě propracovaný systém proudění vzduchu ve vnitřním prostoru tak, aby byl efektivní ve všech částech, zabránil šíření bakterií a udržel potraviny déle čerstvé, stejně jako speciální zásuvky s řízenou vlhkostí pro uchovávání ovoce a zeleniny nebo nulových zón pro uložení ryb, masa, uzenin a sýrů.

Skladujte vína jako profesionál

S vinotékami Haier se můžete setkat nejen v domácnostech, ale také v barech a restauracích, i u zkušených vinařů. Jejich UV ochrana, antivibrační kompresor a precizní řízení vlhkosti se stará o perfektní skladování i těch nejcennějších vín. Co si v čase vinobraní pořídit domů vinotéku?

Kuchyň s umělou inteligencí

Vestavné spotřebiče do kuchyně jsou designové, moderní, ale především vybavené umělou inteligencí, která pomůže s naprosto bezchybnou přípravou pokrmů. Precizní propečení, hlídání teploty pokrmu, intuitivní varné desky se snadnou úpravou výkonu, odsavače par s několikanásobnou filtrací a perfektním osvětlením pracovní plochy, stovky receptů v aplikaci hOn a mnoho dalšího. Udělejte z vaření zážitek.

Malé domácí spotřebiče

Další novinkou letošního roku jsou malé domácí spotřebiče Haier do kuchyně. Nejvíce oceňovaná je horkovzdušná fritéza, která bez problému uvaří 4 porce, a to naprosto zdravě s minimem oleje. Dále tyčový nebo stolní mixér pro přípravu pomazánek, dipů, smoothies. Pro milovníky teplých nápojů jednoznačně multibeverage přístroj nebo rychlovarná konvice s precizním nastavením teploty.

 

Více na www.haier.cz

SLEVA 20%

SLEVOVÝ kÓD: SPHERE20

Další články z našeho blogu

Divadlo Kalich slaví 25 let a nachystalo spoustu novinek

Pražské Divadlo Kalich si dlouhodobě drží pozici jedné z nejnavštěvovanějších scén v zemi. A letos má ještě o jeden důvod k radosti navíc – v listopadu oslaví 25 let své úspěšné existence. Za čtvrt století viděly jeho představení, ať už v Praze, nebo na zájezdech po republice, 4 miliony diváků. A na diváky především divadlo myslí i ve své narozeninové sezóně.

Co má správně obsahovat evakuační zavazadlo?

Evakuační zavazadlo by mělo v ideálním případě obsahovat vše, co je nezbytné pro přežití při přechodném opuštění domova. Je dobré si uvědomit, že v mnohých situacích je to zároveň to jediné, co vám z domácnosti zůstane.