Přihlásit

Sapelo.cz – Česká kvalita a bezkonkurenční ceny s ROWEX by SAPELO

Sapelo.cz, nový partner SPHERE, nabízí cestovní zavazadla s úžasnou slevou. Eshop s cestovními kufry Sapelo.cz je známý mezi mnoha cestovateli, kteří zde nakoupili kvalitní skořepinové nebo látkové kufry. Co však možná nevíte, je, že Sapelo není jen prodejcem, ale také výrobcem kufrů s vlastní modelovou řadou ROWEX by SAPELO.

Jsme přímí výrobci, což znamená, že máme plnou kontrolu nad výrobním procesem, kvalitou ale i designem našich produktů. Díky udržování nízkých nákladů si můžeme dovolit nabízet bezkonkurenční ceny, které však nejsou na úkor kvality našich produktů.  Pyšníme se osobním přístupem ke každému zákazníkovi, což potvrzuje více než 12 000 spokojených klientů. Ke každému nákupu přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět všem potřebám a přáním našich zákazníků. Tento koncept se nám dlouhodobě vyplácí, protože u většiny našich zákazníků nedojde jen k jednomu nákupu, ale spousta z nich se nám vrací opakovaně. 

Za kvalitou našich produktů si stojíme! To dokládá i zlatý certifikát „Ověřeno zákazníky“ na Heurece, který svědčí o našem zákaznickém servisu i o kvalitě našich produktů. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro naše cestovní kufry ROWEX by SAPELO, se mohou spolehnout na nadstandardní záruku. V případě poškození kolečka nabízíme náhradní zdarma bez ohledu na důvod jeho poškození. Tímto krokem chceme zajistit, aby naši zákazníci mohli cestovat bez starostí a měli jistotu, že jejich zavazadlo je vždy v perfektním stavu.

Budeme rádi, když se zákazníci Sphere zařadí mezi naše spokojené klienty. Věříme, že s našimi produkty budete maximálně spokojeni a oceníte jejich kvalitu a dostupnost. Vyberte si cestovní kufr ROWEX by SAPELO a zažijte kombinaci české kvality, osobního přístupu a výhodných cen. Přesvědčte se sami, proč jsou naši zákazníci tak spokojeni.

Celkově si naše nabídka získává srdce cestovatelů nejen v České republice, ale i v zahraničí. Díky pečlivé kontrole kvality a výrobního procesu jsme schopni nabídnout produkty, které vydrží a přinášejí radost z cestování. Nechte se inspirovat naší kolekcí a najděte si ten pravý kufr pro vaše příští dobrodružství s ROWEX by SAPELO.

SLEVA 15%

slevový kód: SPHR15

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…